Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Taft CURL pjena za dugotrajne i definirane elasticne kovrce 200 ml
%

Taft CURL Pjena Za Dugotrajne I Definirane Elasticne Kovrce 200 Ml

3,79 €/kom

28,56 kn/kom
Cijena za j.m.: 18,95 €/l(142,80 kn/l)

Akcija traje do 26.09.2023.

NC 30 dana: 4,59 €/kom(34,58 kn/kom)

Jačina učvrščivanja 3. Efekt protiv kuštravosti. Za dugotrajni volumen i ucvršcivanje bez slijepljenosti. Štiti kosu od oštecenja od feniranja. Bez ostataka, bez osjećaja težine.

Opis proizvoda

ProizvođačSchwarzkopf&Henkel Production Europe GmbH & Co.KG, Henkelstrasse 67, DE-40589 Dusseldorf, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati dalje od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 °C. Čuvati izvan dohvata djece. Pročitati etiketu s uputama prije uporabe. Koristiti u dobro prozračenim prostorijama. Prskati u kratkim mlazovima. Ne prskati u oči.
Upute za upotrebu/pripremuDobro protresti i okrenuti spremnik naopako. Istisnuti pjenu na dlan i nanijeti na vlažnu kosu. Ne ispirati.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn