Zvijezda tartar umak 165 g

Zvijezda Tartar Umak 165 G

1,79 €/kom

Cijena za j.m.: 10,85 €/kg

Tartar umak zasigurno je jedan od najpoznatijih dodataka ukusnim morskim jelima. Daje im lagani osvježavajući okus bez kojeg niti jedan morski specijalitet ne bi bio potpun. Ono što Zvijezdin tartar umak čini posebnim je to da je napravljen na bazi Zvijezda majoneze, a uz dodatak savršeno pogođenih i usklađenih začina u konačnici čini umak kojem će malo tko moći odoljeti. Savršen prilog uz ribu i plodove mora, pohana i pržena jela od mesa, sira i povrća. Poslužuje se kao izvrstan dodatak salatama i namaz za sendviče.


Opis proizvoda

ProizvođačZvijezda plus d.o.o., Ulica Marijana Čavića 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od 5 °C do 8 °C.
BrandZvijezda

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.455/353
Masti (g)36
od kojih zasićene masne kiseline (g)4,4
Ugljikohidrati (g)5,4
od kojih šećeri (g)2,9
Bjelančevine (g)0,6
Sol (g)1,3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.