Teran Cattunar Crno vino 0,75 L

Teran Cattunar Crno Vino 0,75 L

14,29 €/kom

Cijena za j.m.: 19,05 €/l
Rubin crvene boje karakteristične za teran.Arome suhih šljiva,višanja,tostiranog kakaa.Harmonično,kompleksno i puno vino vinarije Cattunar.

Opis proizvoda

ProizvođačZ. O. VINA CATTUNAR, Nova Vas 94, 52474 Brtonigla, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandTeran Cattunar
Neto količina750 mL

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.