Thomas Henry Tonic gazirano piće; 0,20 L

Thomas Henry Tonic Gazirano Piće; 0,20 L

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 9,95 €/l
Thomas Henry Cherry Blossom Tonic sastoji se od posebno biranih sastojaka te nudi jedinstveno iskustvo okusa: lagan a opet intenzivan.

Opis proizvoda

ProizvođačThomas Henry GmbH & Co. KG, Bessemerstrasse 22, 12103 Berlin, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaZaštititi proizvod od sunca, topline i smrzavanja.
BrandThomas Henry

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)164/39
Ugljikohidrati (g)9,3
od kojih šećeri (g)9,3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.