Barilla Tjestenina penne rigate bez glutena, 400 g

Barilla Tjestenina Penne Rigate Bez Glutena, 400 G

4,69 €/kom

Cijena za j.m.: 11,73 €/kg
Sušena tjestenina od kukuruznog i rižinog brašna. Bez GLUTENA.

Opis proizvoda

ProizvođačBarilla G. e R. Fratelli S.p.A. Via Mantova 166, 43122 Parma, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaEU, Italija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuU 1 l kipuće vode dodati 7 g soli i 100 g tjestenine. Vrijeme kuhanja je otisnuto na strani ambalaže. Ocijediti i poslužiti.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.517/358
Masti (g)1,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,3
Ugljikohidrati (g)79
od kojih šećeri (g)<0,5
Bjelančevine (g)6,5
Sol (g)<0,01

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.