Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Talianetta instant tjestenina s 4 vrste sira 145 g

Podravka Talianetta Instant Tjestenina S 4 Vrste Sira 145 G

2,29 €/kom

Cijena za j.m.: 15,79 €/kg

Ribanac, Gouda, Cheddar i Mozzarella odlično se nadopunjuju u ovoj intenzivnoj kombinaciji, a u društvu ukusne spiralne tjestenine čine obrok neodoljivim. Birani začini zaokružuju fine sirne okuse i od svakog ističu ono najbolje.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvajte na suhome mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuSadržaj vrećice uspite u 550 ml tople vode i uz lagano miješanje pustite da zavri. Kuhajte na srednje jakoj vatri 8 minuta uz neprestano miješanje.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.734/412
Masti (g)13
od kojih zasićene masne kiseline (g)8,4
Ugljikohidrati (g)58
od kojih šećeri (g)6,6
Bjelančevine (g)14
Sol (g)3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.