Tommy - Dućan na dlanu!

Cetina tjestenina penete br. 25 s jajima 400 g
%

Cetina Tjestenina Penete Br. 25 S Jajima 400 G

1,25 €/kom

Cijena za j.m.: 3,13 €/kg

Akcija traje do 22.05.2024.

NC 30 dana: 1,59 €/kom

Sušena tjestenina s jajima.


Opis proizvoda

ProizvođačTjestenina Cetina d.o.o., U luci 1, 21310 Omiš, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuU kipuću vodu dodatitjesteninu te promiješati. Kuhati uz povremeno miješanje na umjerenoj temperaturi. Procijediti, isprati hladnom vodom i preliti umakom. Uputa za jušnu tjesteninu: kada juha uzavri dodati željenu količinu tjestenine.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.560/365
Masti (g)1,93
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,46
Ugljikohidrati (g)74,74
od kojih šećeri (g)5,11
Bjelančevine (g)12,63
Sol (g)0,18

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.