Klara Marić Istarske delicije Tjestenina ljiljani 500 g

Klara Marić Istarske Delicije Tjestenina Ljiljani 500 G

3,59 €/kom

Cijena za j.m.: 7,18 €/kg
Sušena tjestenina od krupice iz durum pšenice.
Klara Marić stvara domaću tjesteninu, sa sjedištem u Kanfanaru u Istri. Proizvodi su izrađeni po autentičnim receptima. S jajima, vodom, soli i brašnom i još nekoliko dodatnih sastojaka koji stvaraju tjesteninske rezance.
Ova se tjestenina može napraviti s bilo kojim umacima, vrlo je kompatibilna s mnogim okusima i receptima! Izvrsno se uklapa s piletinom ili čak prelivenom škampima ili ribom.

Opis proizvoda

ProizvođačKlara M J. Dobrile bb, 52352 Kanfanar
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i sobnoj temperaturi. Izbjegavati direktnom izlaganju sunca.
BrandKlara

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.