T! Tjestenina fusili 400 g

T! Tjestenina Fusili 400 G

0,86 €/kom

Cijena za j.m.: 2,15 €/kg

Tjestenina od durum pšenice i krušne pšenice. Sušena.


Opis proizvoda

ProizvođačProizvedeno za: Tommy d.o.o. Domovinskog rata 93, 21000 Split, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuU proključalu vodu dodajte sol, a zatim i tjesteninu. Kuhati 9 min. Uz povremeno miješanje. Kuhajte na umjerenoj temperaturi u dosta vode do željene tvrdoće.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.536/366
Masti (g)1,4
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,5
Ugljikohidrati (g)78
od kojih šećeri (g)4,5
Bjelančevine (g)10

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.