Violeta toaletni papir troslojni premium cotton 1 pak 16 rola

Violeta Toaletni Papir Troslojni Premium Cotton 1 Pak 16 Rola

4,99 €/kom

Cijena za j.m.: 0,31 €/kom
Toaletni papir proizveden od najkvalitetnije celuloze, dobivene iz prirodnih izvora, bez dodavanja umjetnih boja i bjelila. Visoko kvalitetni papir od prirodnih materijala, sastavljen od 3 jednaka sloja. Papir dolazi u obiteljskom pakiranju. Specifičan je po svojoj nježnosti dodira i mekoći, što potvrđuje oznaka „Br. 1“ klasifikacija mekoće dodijeljen za Njemačko tržište. Također temeljito dermatološki testiran, stoga je siguran i pogodan za osjetljivu kožu.

Opis proizvoda

ProizvođačVioleta d.o.o., Stjepana Radića 21, 88340 Grude, Bosna i Hercegovina
Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
BrandVioleta
Neto količina16 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.