Hernandez tortilja 390 g

Hernandez Tortilja 390 G

2,35 €/kom

Cijena za j.m.: 6,03 €/kg
Hernandez tortilja od pšeničnog brašna.

Opis proizvoda

ProizvođačKomarna d.o.o., Kopilica 27, 21000 Split, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom mjestu i potrošiti u roku od 3 dana.
Upute za upotrebu/pripremuIzvaditi tortilje iz pakiranja, potrebno ih je malo ugrijati, napuniti nadjevom po želji i zamotati prema uputama na ambalaži.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.256/299
Masti (g)8,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)4
Ugljikohidrati (g)49,7
od kojih šećeri (g)2,8
Bjelančevine (g)6,5
Sol (g)1,37

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.