Tommy - Dućan na dlanu!

Tortilja Old El Paso integralna 350 g

Tortilja Old El Paso Integralna 350 G

3,79 €/kom

Cijena za j.m.: 10,83 €/kg
Tortilja integralna.

Opis proizvoda

ProizvođačGeneral Mills International Sarl, Švicarska
Zemlja/mjesto podrijetlaŠpanjolska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti u roku 3 dana.
Upute za upotrebu/pripremuPogodno za zamrzavanje. Temeljito odmrznite prije upotrebe. Korak 1: Pripremite punjenje po svom izboru. Korak 2: Zagrijte tortilje ili u mikrovalnoj ili u pećnici. Mikrovalna pećnica: probušite pakiranje i zagrijte tortilje 35 sekundi na 800W. Otvorite pakiranje i razdvojite tortilje. Pećnica: Zagrijte pećnicu na 140 C (ili na 120 C ukoliko ima ventilator). Svaku tortilju zamotajte u papir za pečenje i zagrijte 10 minuta. Držite tortilje pokrivene dok nisu spremne za posluživanje. Korak 3: Poslužite tople tortilje s punjenjem po izboru, te salsom za umakanje.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.233/293
Masti (g)6
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,1
Ugljikohidrati (g)47,8
od kojih šećeri (g)2,3
Bjelančevine (g)9,1
Sol (g)1,05

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.