Tommy - Dućan na dlanu!

Orva Tost classic 330 g

Orva Tost Classic 330 G

1,13 €/kom

Cijena za j.m.: 3,42 €/kg

Tost produljene svježine.


Opis proizvoda

ProizvođačOrva S.r.l, Via Cella Raibano 14/H, 48012 Bagnacavallo, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu. Kako bi se što dulje očuvala svježina, potrebno je dobro zatvoriti pakiranje nakon svake upotrebe.
Neto količina330 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.147/271
Masti (g)4
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,4
Ugljikohidrati (g)48,3
od kojih šećeri (g)2,3
Bjelančevine (g)9,2

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.