Vindija 'z bregov kozje mlijeko 1 L

Vindija 'z Bregov Kozje Mlijeko 1 L

2,29 €/kom

Cijena za j.m.: 2,29 €/l
Vindija već dugi niz godina proizvodi 'z bregov kozje mlijeko najviše kvalitete. Zbog sezonskog karaktera proizvodnje, ova izuzetno zdrava namirnica čini svega 2 posto svjetske proizvodnje mlijeka, no u zadnjih dvadeset godina njegova potrošnja kontinuirano raste. Kozje mlijeko 'z bregov izvor je visokokvalitetnih i lako probavljivih bjelančevina. Kvaliteta kozjeg mlijeka plod je dugogodišnjeg iskustva u mljekarskoj struci i aktivnog sudjelovanja u razvoju hrvatskoga kozarstva. S obzirom da se radi o sezonskom proizvodu, kozje mlijeko 'z bregov, kao i namirnice u kojima se ono nalazi, dostupne su tijekom zimskih mjeseci u ograničenim količinama.

Opis proizvoda

ProizvođačPrehrambena industrija Vindija d.d. Varaždin, Međimurska 6, 42 000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja držati u hladnjaku na temperaturi do +8 ̊C i upotrijebiti u roku 2-3 dana.
Upute za upotrebu/pripremuNije potrebno kuhati. Prije upotrebe protresti.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)228/55
Masti (g)2,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,9
Ugljikohidrati (g)4,5
od kojih šećeri (g)4,5
Bjelančevine (g)2,8
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.