Tommy - Dućan na dlanu!

Vindija 'z bregov trajno mlijeko 2,8 % m.m. 0,5 L

Vindija 'z Bregov Trajno Mlijeko 2,8 % M.m. 0,5 L

0,93 €/kom

Cijena za j.m.: 1,86 €/l
Trajno mlijeko domaća je namirnica koju odlikuje vrhunska kvaliteta i okus koji nećete zaboraviti. Već sam dizajn proizvoda podsjeća na bajkovite pašnjake varaždinskih brežuljaka, a različiti volumeni pakiranja omogućuju da čašu zdravlja popijete u svakoj prigodi.

Opis proizvoda

ProizvođačPrehrambena industrija Vindija d.d. Varaždin, Međimurska 6, 42 000 Varaždin, Hrvatska
Uvjeti čuvanjaNeotvoreno se može čuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku na temperaturi do +8 °C i upotrijebiti u roku 2-3 dana.
Upute za upotrebu/pripremuNije potrebno kuhati. Ako se kuha za pripremu jela, tijekom kuhanja miješati.
BrandVindija 'z bregov

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)236/56
Masti (g)2,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,9
Ugljikohidrati (g)4,6
od kojih šećeri (g)4,6
Bjelančevine (g)3,2
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.