Alpsko trajno mlijeko 3,5% m.m. 1 L

Alpsko Trajno Mlijeko 3,5% M.m. 1 L

1,55 €/kom

Cijena za j.m.: 1,55 €/l
Kratkotrajno sterilizirano, homogenizirano, punomasno mlijeko.

Opis proizvoda

ProizvođačLjubljanske mlekarne d.o.o., Tolstojeva 63, Ljubljana, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaNeotvoren proizvod možete čuvati na sobnoj temperaturi, a nakon otvaranja čuvajte ga u hladnjaku i upotrijebite u roku 2 do 3 dana.
Upute za upotrebu/pripremuAlpsko mlijeko ne treba kuhati. Ako se kuha za pripremu jela, tijekom kuhanja miješajte.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)266/64
Masti (g)3,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)2,3
Ugljikohidrati (g)4,7
od kojih šećeri (g)4,7
Bjelančevine (g)3,3
Sol (g)0,12

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.