Tommy - Dućan na dlanu!

Maraska Travarica 1 L

Maraska Travarica 1 L

11,99 €/kom

Cijena za j.m.: 11,99 €/l

Travarica je prirodna specijalna rakija proizvedena od vinskog destilata i macerata dalmatinskog aromatskog ljekovitog bilja. Dalmatika nastaje sljubljivanjem pažljivo odabranih aromatičnih trava s najboljim vinskim destilatom. Vrlo bogatu i izraženu aromu duguje aromatičnim travama Dalmacije, kadulji, rašeljki, ružmarinu, koromaču, metvici i orahovom listu.


Opis proizvoda

ProizvođačMaraska d.d., Biogradska cesta 64 A, 23000 Zadar, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandMaraska
Neto količina1.000 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.