Podravka Eva tuna salata mexico 160 g

Podravka Eva Tuna Salata Mexico 160 G

3,69 €/kom

Cijena za j.m.: 23,06 €/kg
Praktična kombinacija već gotove salate spremne za konzumaciju omogućuje vam kvalitetan obrok u najkraćem roku. Mix s okusom dalekog Meksika uključuje najfiniju meku tunjevinu i raznovrsno povrće svih boja i okusa: crveni grah, kukuruz, papriku i mrkvu. Kao završni detalj, tu je neizostavni chilli koji osigurava karakterističan blago pikantan zalogaj, a cijela kombinacija je spravljena bez konzervansa.

Opis proizvoda

ProizvođačGRAAL S.A., ul. Zachodnia 22, 84-200 Wejherowo, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
BrandPodravka Eva
Neto količina160 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)699/168
Masti (g)11
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,6
Ugljikohidrati (g)7,9
od kojih šećeri (g)2
Bjelančevine (g)8,7
Sol (g)1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.