Tommy - Dućan na dlanu!

Adriatic Queen tuna fileti u biljnom ulju 105 g

Adriatic Queen Tuna Fileti U Biljnom Ulju 105 G

2,65 €/kom

Cijena za j.m.: 25,24 €/kg

Tuna kao nutritivno bogata namirnica nezaobilazan je sastojak uravnotežene zdrave prehrane. Adriatic Queen tuna fileti u biljnom ulju sadrže ručno rezane filete tune visoke kakvoće sačuvane u biljnom ulju. Ukusan i zdrav obrok koji se može konzumirati samostalno, ali i poslužiti kao dodatak složenijim jelima.


Opis proizvoda

ProizvođačSardina d.o.o., Ratac 1, 21410 Postira, Hrvatska.
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska. Podrijetlo tune: EU.
BrandAdriatic Queen
Neto količina105 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.230/293
Masti (g)22,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)3,8
Ugljikohidrati (g)0,1
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)22,4
Sol (g)1,3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.