Univerzalno sredstvo za čišenje 750 ml

Univerzalno Sredstvo Za Čišenje 750 Ml

2,65 €/kom

Cijena za j.m.: 3,53 €/l
Sredstvo za čišenje.

Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i tamnom mjestČuvati izvan dohvata djece.u u originalnoj ambalaži na temperaturi od +5 C do +25 C.
Upute za upotrebu/pripremuPritiskom na pumpicu nanijeti proizvod na željenu površinu. Obrisati vlažnom krpom ili isprati vodom. Prilikom upotrebe na obojenoj tkanini, ispitati postojanost boje na skrivenom dijelu odjeće. Za lakirane materijale ili upotrebu drugačiju od navedenih ispitati proizvod na skrivenom dijelu površine. Izbjegavati upotrebu na polikarbonatima (prozirnim plastičnim materijalima).

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.