Waltz vafel rolice punjene čokoladnom kremom 250 g

Waltz Vafel Rolice Punjene Čokoladnom Kremom 250 G

1,72 €/kom

Cijena za j.m.: 6,88 €/kg
Nova dimenzija ukusa smještena je unutar Cream Rolls, rolica koje šire pozitivnu energiju, okupljaju stare i povezuju nove potrošače. Tajna je u ljepoti prvog zalogaja koja traje do ponovnog susreta.

Opis proizvoda

ProizvođačĆatić company d.o.o., Ivanje bb, 31300 Prijepolje, Srbija
Zemlja/mjesto podrijetlaSrbija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom, hladnom i tamnom mjestu.
BrandWaltz

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.009/479
Masti (g)19,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)9,5
Ugljikohidrati (g)68
od kojih šećeri (g)50
Bjelančevine (g)6,5
Sol (g)0,76

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.