Vanish sredstvo za čišćenje tepiha 650 g

Vanish Sredstvo Za Čišćenje Tepiha 650 G

11,99 €/kom

Cijena za j.m.: 18,45 €/kg
VANISH POWDER ZA TEPIHE Sredstvo za čišćenje velikih tepiha Vanish Powerpowder naš je revolucionaran novi proizvod za čišćenje i osvježavanje tepiha. Vlažan prah pomaže ukloniti tvrdokornu prljavštinu, mirise i prašinu zarobljene duboko u vlaknima tepiha

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
BrandVanish
Neto količina650 g
Upozorenje i važne napomeneUzrokuje jako nadraživanje oka.Čuvati izvan dohvata djece.Nakon uporabe temeljito oprati ruke.U SLUČAJU DODIRA S OČIMA: Oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukoliko je moguće, ukloniti eventualne kontaktne leće. Nastaviti ispirati.Ako je potrebna liječnička pomoć pokazati spremnik ili naljepnicu.AKO SE PROGUTA: U slučaju zdravstvenih tegoba nazvati CENTAR ZA KONTROLU OTROVANJA/liječnika.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.