Tommy - Dućan na dlanu!

Vaseline original, 50 ml

Vaseline Original, 50 Ml

2,65 €/kom

Cijena za j.m.: 53,00 €/l
Vaseline Original Pure Petroleum Jelly krema štiti od vanjskih utjecaja te pruža osjećaj trenutačnog olakšanja suhoj i ispucaloj koži.

Opis proizvoda

ProizvođačUNILEVER CROATIA D.O.O.
Zemlja/mjesto podrijetlaIndija
Upute za upotrebu/pripremuPo potrebi, nanesite kremu na ruke i nježno masirajte dok se krema ne upije.
BrandVaseline

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.