Podravka Vegeta natur 150 g

Podravka Vegeta Natur 150 G

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 13,27 €/kg

Vegeta Natur savršen je spoj 9 vrsta suncem okupanog povrća i pažljivo odabranih začina koji će vašim jelima dati najfiniji okus prirode.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvajte na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuTijekom kuhanja ili prije pečenja jelo začiniti Vegetom Natur. Jedna je žličica (3 g) dostatna za 250 ml juhe, umaka, tj. 250 g tjestenine, riže i jela od krumpira. Meso i ribu s obje strane bogatom posipati. Pritom jelo nije potrebno soliti.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)638/151
Masti (g)0,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,1
Ugljikohidrati (g)30
od kojih šećeri (g)26
Bjelančevine (g)3
Sol (g)54,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.