Tommy - Dućan na dlanu!

Vegeta Maestro crni papar u zrnu 15 g

Vegeta Maestro Crni Papar U Zrnu 15 G

1,29 €/kom

Cijena za j.m.: 86,00 €/kg

Crni papar u zrnu dobiva se posebnim postupkom sušenja najkvalitetnijih bobica i popuno je prirodan začin koji možete koristiti u svim jelima.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska. Zemlja podrijetla sirovine: Indonezija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuCrni papar u zrnu uljepšava jela i daje ugodnu aromu juhama, mesnim jelima, kiselom zelju i tamnim umacima.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.