Tommy - Dućan na dlanu!

Vegeta Maestro kim u zrnu 10 g

Vegeta Maestro Kim U Zrnu 10 G

0,99 €/kom

Cijena za j.m.: 99,00 €/kg

Detalj koji će jela učiniti slasnima i apsolutno očaravajućima svakako je Vegeta Maestro kim u zrnu.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska. Zemlja podrijetla sirovine: Finska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuKim koristite za pripremu jela od kupusa i svinjetine, nekih jela od krumpira, juha i umaka te kruha i peciva.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.