Vegeta Maestro ljuta paprika 100 g

Vegeta Maestro Ljuta Paprika 100 G

1,69 €/kom

Cijena za j.m.: 16,90 €/kg

Čak i samo mala količina učinit će Vaše jelo mrvicu jačim, a uz dodatak nešto veće količine čeka vas pravi vatromet okusa.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska. Zemlja podrijetla sirovine: navedena na bočnoj strani vrećice.
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuLjutu papriku koristite za začinjavanje paprikaša, jela od mesa, jela s grahom i meksičkih jela.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.