Tommy - Dućan na dlanu!

Vegeta Maestro mljeveni cimet 25 g

Vegeta Maestro Mljeveni Cimet 25 G

0,99 €/kom

Cijena za j.m.: 39,60 €/kg

Ovaj začin može se koristiti za kolače, vruću čokoladu, čajeve... Začinite tople napitke, kolače od jabuke, paprenjake, kompote i kekse Vegeta Maestro cimetom, a slatkasti okus običan će dan pretvoriti u blagdan.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska. Zemlja podrijetla sirovine: Indonezija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuCimet daje ugodan okus i miris slatkim jelima.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.