Vegeta Maestro muškatni oraščić 15 g

Vegeta Maestro Muškatni Oraščić 15 G

1,69 €/kom

Cijena za j.m.: 112,67 €/kg

Za ručak pripremi mljeveno meso i povrće, ručak kakav tvoja ekipa još nije jela. Tajni sastojak neka ti bude Vegeta Maestro muškatni oraščić jer njegov opojan, orašast miris stvoren je za veličanstvene arome.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i tamnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuMuškatni oraščić koristite za začinjavanje juha,umaka,bešamela,jela od krumpira,riže,špinata i cvjetače te kod pripreme nekih vrsta kolača i džemova.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.