Tommy - Dućan na dlanu!

Vegeta Maestro ružmarin usitnjeni 20 g

Vegeta Maestro Ružmarin Usitnjeni 20 G

0,89 €/kom

Cijena za j.m.: 44,50 €/kg

Ružmarin možete dodati u razna tijesta pogače ili tijesto mliječnog kruha. Ružmarinom začinite pečeno meso, a posebno će dobro prijati uz piletinu, janjetinu ili ribu.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska. Zemlja podrijetla sirovine: Maroko
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuRužmarin koristite kod pripreme pečenog mesa i divljači, pečenog krumpira, te umaka i marinada.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.