Tommy - Dućan na dlanu!

Vegeta Maestro usitnjeni bosiljak 5 g
%

Vegeta Maestro Usitnjeni Bosiljak 5 G

0,45 €/kom

Cijena za j.m.: 90,00 €/kg

Akcija traje do 17.04.2024.

NC 30 dana: 0,89 €/kom

Vegeta Maestro Bosiljak možete dodati u razne vrste jela s rajčicom, namaze i mesna jela ili pak razne vrste pesta.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska. Zemlja podrijetla sirovine: Egipat
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuBosiljak odlično pristaje u umake i jela od rajčice. Koristite ga za začinjavanje povrtnih i mesnih jela, tjestenina i salata.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.