Tommy - Dućan na dlanu!

Vegeta paprika dimljena slatka 70 g

Vegeta Paprika Dimljena Slatka 70 G

1,49 €/kom

Cijena za j.m.: 21,29 €/kg
Dimljena paprika slatka i delikatesna dobivena dimljenjem na prirodnom dimu hrastovog drveta i ne sadrži dodatnih aroma.

Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuDimljenjem slatka paprika dobiva poseban slatkasti okus dima. Može se koristiti za mariniranje mesa prije pečenja ili grilanja, kao i za začinjavanje mesnih juha,variva ili umak.Tradicionalno se koristi kao tajni sastojak u paellama i drugim španjolskim jelima.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.