Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Vino crno Bardolino Classico Lenotti Italija 0,75 L

Vino Crno Bardolino Classico Lenotti Italija 0,75 L

6,64 €/kom

49,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 8,85 €/l(66,65 kn/l)
Najprikladnije vino za svakodnevnu upotrebu: lako se pije, prikladno je za sve prigode. Proizvodi se više od 100 godina.

Opis proizvoda

ProizvođačCantine Lenotti SRL, 37011 Bardolino, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
BrandBardolino
Neto količina750 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn