Tommy - Dućan na dlanu!

Vileda Čistač poda Spray Max 1 kom

Vileda Čistač Poda Spray Max 1 Kom

49,11 €/kom

Cijena za j.m.: 49,11 €/kom

Uklanja više od 99% bakterija samo s vodom. Uklanja E. coli i stafilokok sa tvrdog poda i keramičkih pločica prema testiranju u laboratoriju treće strane.


Opis proizvoda

ProizvođačFreudenberg Home and Cleaning Solutions GmbH D-69448 Weinheim
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka, EU
Upute za upotrebu/pripremuNe upotrebljavati tvrdu vodu ili korozivna sredstva za čišćenje. Navlaku ne prati s omekšivačem za rublje. 1) Napunite spremnik Vileda Active Cleaner čistačem ili upotrijebite svoj uobičajeni proizvod za čišćenje (prema uputama proizvođača) ili jednostavno upotrijebite vodu. 2) Stisnite okidač za raspršavanje.
BrandVileda

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.