Vileda glitzi spužva za posuđe 1 kom
%

Vileda Glitzi Spužva Za Posuđe 1 Kom

1,15 €/kom

Cijena za j.m.: 1,15 €/kom

Akcija traje do 09.06.2024.

NC 30 dana: 1,66 €/kom

Vileda glitzi crystal sunđer sa abrazivom. Pogodan je za čišćenje tvrdokorne i osušene nečistoće. Praktično je oblikovan tako da štiti ruke i nokte.

Opis proizvoda

ProizvođačFreudenberg Home and Cleaning Solutions GmbH, D-69448 Weinheim, Njemačka
BrandVileda
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.