Tommy - Dućan na dlanu!

Vileda glitzi spužva za posuđe 3 kom

Vileda Glitzi Spužva Za Posuđe 3 Kom

3,98 €/kom

Cijena za j.m.: 1,33 €/kom
Vileda Glitzi Crystal abrazivna spužva odličan je izbor za čišćenje i uklanjanje tvrdokornih ostataka s posuđa. Obogaćena je mikro-vlaknima koji omogućuju dobro brisanje i upijanje. Vileda Glitzi Crystal abrazivna spužva ergonomskog je oblika s utorima koji štite ruke i nokte. Njena crna abrazivna koprena sadrži sitne kristale za čišćenje i uklanjanje najtvrdokornije prljavštine.

Opis proizvoda

ProizvođačFreudenberg Home and Cleaning Solutions GmbH, D-69448 Weinheim, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaEU
BrandVileda
Neto količina3 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.