Vileda spužvasta krpa 5 kom

Vileda Spužvasta Krpa 5 Kom

5,97 €/kom

Cijena za j.m.: 1,19 €/kom
Izuzetno upijajuća krpa: upija i do 100 ml tekućine. Dugotrajna površina krpe, koja se ne ljušti i ne mrvi nakon nekoliko upotreba.

Opis proizvoda

ProizvođačFreudenberg Home and Cleaning Solutions GmbH, D-69448 Weinheim, Njemačka
BrandVileda
Neto količina5 kom
Dodatne informacijeIzuzetno upijajuća krpa, upija i do 100 ml tekućine. Dugotrajna površina krpe koja se ne ljušti i ne mrvi nakon nekoliko upotreba. Upija vodu do 10 puta više od svoje težine u suhom stanju na suhoj krpi.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.