Vindi Iso Sport Izotonik lim/gre negaz., 1,5 L

Vindi Iso Sport Izotonik Lim/gre Negaz., 1,5 L

2,19 €/kom

Cijena za j.m.: 1,46 €/l
Iso Sport Limun - grejp, izotonično, osvježavajuće, niskoenergetsko, negazirano, bezalkoholno piće sa okusom limuna, grejpa i naranče od koncentriranog soka, sa šećerom i sladilima, obogaćeno vitaminima.

Opis proizvoda

ProizvođačPrehrambena industrija VINDIJA d.d. Varaždin, Međimurska 6, 42000 Varaždin, Republika Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaProizvedeno u Hrvatskoj
Uvjeti čuvanjaČuvati na tamnom i hladnom mjestu.
BrandVindija, Vindi

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)80/20
Masti (g)<0,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)<0,01
Ugljikohidrati (g)4,6
od kojih šećeri (g)4,6
Bjelančevine (g)<0,1
Sol (g)<0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.