Tommy - Dućan na dlanu!

Vindija Tilzit sir 45 % m.m. 1 kg

Vindija Tilzit Sir 45 % M.m. 1 Kg

8,99 €/kg

Cijena za j.m.: 8,99 €/kg

"Pripremite najbolji sendvič na svijetu uz Tilzit, polutvrdi sir bez kore bogat kvalitetnim mlijekom 'z bregov.

Osim aromatičnoga blago pikantnog okusa i mirisa zrelog sira, odlikuje ga fina elastičnost zbog koje se topi u ustima i poziva na još jedan zalogaj.
"


Opis proizvoda

ProizvođačPrehrambena industrija Vindija d.d., Međimurska 6, 42000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +4 °C do +8 °C.
BrandVindija

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.446/348
Masti (g)27,4
od kojih zasićene masne kiseline (g)19,9
Ugljikohidrati (g)0,3
od kojih šećeri (g)0,3
Bjelančevine (g)25,1
Sol (g)1,7

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.