Vindija ‘Z bregov maslac 125 g

Vindija ‘Z Bregov Maslac 125 G

2,15 €/kom

Cijena za j.m.: 17,20 €/kg

Za one koji unatoč velikom izboru namaza na mliječnoj bazi ipak ne odustaju od klasike, tu je jedinstveni maslac 'z bregov, namirnica visoke energetske vrijednosti bez koje je priprema vaših omiljenih jela jednostavno nezamisliva! Maslac ‘z bregov preporučuje se kao namaz ili kao dodatak jelima.


Opis proizvoda

ProizvođačNovi Domil d. o. o., M. Ćatića 1, Županja za  VINDIJA d.d., Međimurska 6,  42000 Varaždin,  R. Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do +5 ᵒC.
Brand‘Z bregov

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)3.061/744
Masti (g)82
od kojih zasićene masne kiseline (g)55
Ugljikohidrati (g)0,5
od kojih šećeri (g)0,5
Bjelančevine (g)1,1
Sol (g)0,14

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.