Tommy - Dućan na dlanu!

Vindija 'z bregov vrhnje za kuhanje 0,5 L
%

Vindija 'z Bregov Vrhnje Za Kuhanje 0,5 L

2,49 €/kom

Cijena za j.m.: 4,98 €/l

Akcija traje do 24.04.2024.

NC 30 dana: 2,89 €/kom

Slatko vrhnje dodir je čistoga mliječnog užitka bez kojeg ne možemo zamisliti omiljene slastice i desertne napitke.

Koristi se u pripremi raznovrsnih jela, posebno tjestenina i variva, a nezamjenjivo je i kao dodatak okusa u kombinacijama s gljivama.


Opis proizvoda

ProizvođačPrehrambena industrija Vindija d.d. Varaždin, Međimurska 6, 42 000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaNeotvoreno može se čuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja držati u hladnjaku na temperaturi do +8ᵒC i potrošiti u roku od dva do tri dana.
Brandz Bregov

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)837/203
Masti (g)20
od kojih zasićene masne kiseline (g)13,6
Ugljikohidrati (g)2,4
od kojih šećeri (g)2,2
Bjelančevine (g)3,3
Sol (g)0,12

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.