Tommy - Dućan na dlanu!

Badel Pelješac Plavac mali kvalitetno crno vino 0,75 L

Badel Pelješac Plavac Mali Kvalitetno Crno Vino 0,75 L

6,09 €/kom

Cijena za j.m.: 8,12 €/l
Kvalitetno crno vino iz Hrvatske. Regija: Srednja i Južna Dalmacija. Vinogorje Pelješac.

Opis proizvoda

ProizvođačBadel 1862 d.d., Vlaška 116, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuMožemo ga poslužiti na temperaturi od 18 °C uz plemenitu ribu s gradela, jela od zeca ili pelješkog muflona.
BrandBadel, Pelješac

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.