Tommy - Dućan na dlanu!

Vina Belje Graševina kvalitetno bijelo vino 0,75 L

Vina Belje Graševina Kvalitetno Bijelo Vino 0,75 L

4,99 €/kom

Cijena za j.m.: 4,99 €/l

Graševina kvalitetno bijelo vino regija: Hrvastko Podunavlje, vinogorje Baranja. Zelenkaste je boje sa žućkastim odsjajem. U dubokom i profinjenom okusu dominira zelena jabuka i profinjena mineralnost. Svježe, elegantno, dobro strukturirano vino s laganom gorčinom na kraju te dugo traje u ustima. U vrlo je dobroj kondiciji. Snažno, potentno i bogato vino za znalce.


Opis proizvoda

ProizvođačBelje plus d.o.o., Svetog Ivana Krstitelja 1a, 31326 Darda PC Vina Belje, Kneževi Vinogradi, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandVina Belje
Neto količina1.000 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.