Vino bijelo Graševina Kutjevo 0,75 L

Vino Bijelo Graševina Kutjevo 0,75 L

6,65 €/kom

Cijena za j.m.: 8,87 €/l
Kvalitetno vino s kontroliranim zemljopisnim podrijetlom. Vinogorje Kutjevo- Slavonija.Kutjevo i kutjevačka vina simbol su hrvatske vinske kulture još od 1232.godine. Graševina je vino žutozelene kristalno bistre boje. Miris je ugodan, cvjetni i voćni, uz skladan i pun okus. Izuzetna pitkost i svježina čini ga najprihvaćenijim vinom Hrvatske.

Opis proizvoda

ProizvođačKutjevo d.d., Kralja Tomislava 1, 34340 Kutjevo, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuPoslužiti uz predjela, tjestenine, jela od bijelog mesa i bijele ribe, ohlađeno na 8-10 °C.
BrandGraševina

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.