Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Vino bijelo Graševina Orahovica-Slatina 0,75 L

Vino Bijelo Graševina Orahovica-Slatina 0,75 L

4,38 €/kom

32,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 5,84 €/l(43,99 kn/l)
Kvalitetno vino. Vinogorje Orahovica - Slatina.Najpoznatije bijelo vino Hrvatske. Orahovačka graševina suho je vino, istaknute svježine, izuzetno pitko, nježnih aroma cvijeća i zrele jabuke. Izvrsno je vino za druženja, a paše uz roštilj, uz bijela mesa, teletinu, janjetinu, svinjetinu ili jela od slatkovodnih i morskih riba.

Opis proizvoda

ProizvođačPP Orahovica d.o.o., Pustara 1, 33513 Zdenci, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuPoslužiti rashlađeno na 10-12 °C.
BrandGraševina

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn