Vino bijelo Malvazija Vina Laguna 0,75 L

Vino Bijelo Malvazija Vina Laguna 0,75 L

7,99 €/kom

Cijena za j.m.: 10,65 €/l
Kvalitetno suho vino. Hrvatska Istra, Vinogorje Zapadna Istra.Lakoća postojanja u Istri. Osjećate je u zraku-na tajanstvenim obroncima, u jadranskom povjetarcu, mirisnim maslinovim uljima i svježim usklađenim vinima- okusite je u ovoj biranoj Malvaziji limunasto žute jasnoće i svježine poljskog cvijeća, ravnoteži voća i mineralnosti. Savršeno suha uz jela od ribe, dovoljno suptilna za sireve i pršut, vino je to istarskoga stolai lakoće postojanja u Istri.

Opis proizvoda

ProizvođačAgrolaguna d.d., M. Vlašića 34, 52440 Poreč, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuSavršeno suha uz jela od ribe, dovoljno suptilna za sireve i pršut.
BrandMalvazija

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.