Tommy - Dućan na dlanu!

Vino bijelo Pošip Blato 0,75 L

Vino Bijelo Pošip Blato 0,75 L

6,25 €/kom

Cijena za j.m.: 8,33 €/l
Bijelo suho kvalitetno vino. Srednja i Južna Dalmacija. Vinogorje Korčula. Plemenitog karaktera, osebujnog cvjetnog i voćnog mirisa, šarmantnog sortnog bukea, izvornosg korčulanskog porijekla, prepoznatljive kvalitete.

Opis proizvoda

ProizvođačBlato 1902 d.d., Trg Franje Tuđmana 2, 20271 Blato, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do + 10 °C.
BrandPošip

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.