Tommy - Dućan na dlanu!

Vino bijelo Graševina Iločki podrumi 1 L

Vino Bijelo Graševina Iločki Podrumi 1 L

4,99 €/kom

Cijena za j.m.: 4,99 €/l
Kvalitetno vino, Vinogorje Srijem, Hrvatsko podunavlje.Iločki podrumi simbol su očuvanja Hrvatske vinske tradicije i stvaranja vina s najboljih vinogradarskih položaja s pečatom izvornog punjenja na posjedu. Ova je graševina svježih voćnih aroma i elegantnog tijela,a a prilagodljivost njezina okusa i mirisa najbolje se osjeti uz jela tradicionalne kontinentalne i mediteranske kuhinje.

Opis proizvoda

ProizvođačIločki podrumi d.d., Dr. Franje Tuđmana 72, 32236 Ilok, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuIzvrsna uz slatkovodnu ribu i jela od bijelog mesa.
BrandGraševina

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.