Vino bijelo Malvazija Agrolaguna 1 L

Vino Bijelo Malvazija Agrolaguna 1 L

7,49 €/kom

Cijena za j.m.: 7,49 €/l

Kvalitetno suho vino. Hrvatska Istra, vinogorje Zapadna Istra.Malvazija se poslužuje rashlađena na 10 stupnjeva uz predjela s povrćem, tjesteninu s umacima na bazi sira, bijelu ribu, plodove mora, kuhanu i pečenu teletinu, pečenu janjetinu i svinjetinu.


Opis proizvoda

ProizvođačAgrolaguna d.d., M. Vlašića 34, 52440 Poreč, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuMalvazija se poslužuje rashlađena na 10 °C uz predjela s povrćem, tjesteninu s umacima na bazi sira, bijelu ribu, plodove mora, kuhanu i pećenu teletinu, pečenu janjetinu i svinjetinu.
BrandMalvazija

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.