Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Vino crno Cuvee Benkovac 0,75 L

Vino Crno Cuvee Benkovac 0,75 L

5,79 €/kom

43,62 kn/kom
Cijena za j.m.: 7,72 €/l(58,16 kn/l)

Kvalitetno vino. Dalmatinska zagora, Vinogorje Benkovac-Stankovci. Iz zadarskog zaleđa- Vinarije Benkovac dolazi Cuvee Benkovac. Zavest će Vas svojim tijelom i raskošnim mirisima. Cuvee Benkovac- umjetnost zavođenja.


Opis proizvoda

ProizvođačBadel 1862 d.d., Ulica grada Gospića 7, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandCuvee
Neto količina750 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn